Inschrijven

Wanneer u nieuw in de regio bent komen wonen of wanneer u binnen Alphen aan den Rijn bent verhuisd en nu in ons postcodegebied woont, kunt u zich als nieuwe patiënt bij ons aanmelden. Voorafgaand aan inschrijving kunt u via de assistente een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de arts. Indien het kennismakingsgesprek naar tevredenheid verloopt kunt u ingeschreven worden middels het inschrijfformulier en de verklaring van inschrijving. Deze formulieren ontvangt u dan van de arts. De assistente zal u vervolgens helpen om tot een juiste overdracht van gegevens via uw huidige huisarts te komen. Het is belangrijk dat u in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs en dat u uw verzekeringsgegevens kunt overhandigen.

Als team hechten wij veel waarde aan een kennismakingsgesprek. Hierin kunt u bijvoorbeeld aangeven wat uw wensen en behoeften zijn ten aanzien van onze praktijk. Ook kunt u meer specifieke vragen stellen aan de arts en/of aan de assistente met betrekking tot onze praktijkvoering en onze werkwijze. Daarnaast stelt het u in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken hetgeen contact met ons of een bezoek hierna vergemakkelijkt. Daarnaast zijn wij van mening dat door het aanbieden van een kennismaking u ook beter is staat zult zijn om een keuze te maken voor een praktijk die bij u past.

Buiten ons postcodegebied (2408) nemen wij geen nieuwe patiënten aan. Hiervoor kunt u zich melden bij een van de overige huisartsen in Alphen aan den Rijn.

Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen betreffende huisartsenzorg. Wel is het mogelijk om via de assistente een afspraak te maken voor onze overige aangeboden diensten.