Kleine verrichtingen

In toenemende mate worden wij als huisarts gestimuleerd om een veelheid aan kleine chirurgische verrichtingen uit te voeren in onze praktijk. U moet hierbij denken aan het bijvoorbeeld verwijderen van een moedervlek, behandeling van een onderhuidse zwelling of andere huidnieuwvorming, of het hechten van een snijwond.

In het bijzonder hebben wij in onze praktijk de afgelopen jaren ervaring opgedaan met deze behandelingen in het gelaat. Veel van deze ingrepen worden om esthetische redenen verricht.

Naast eigen patiënten bieden wij ook deze mogelijkheid aan voor mensen buiten onze praktijk. Wij declareren voor u direct bij uw verzekeraar. Uw zorgverzekeraar vergoedt dergelijke kleine chirurgie in de huisartspraktijk in alle gevallen.

Niet alle huidafwijkingen kunnen door de huisarts worden behandeld en daarom werken wij samen met de algemeen- en plastisch chirurg, dermatoloog en de huidtherapeute.      

U kunt bij ons een afspraak maken voor een consult wanneer u meer wilt weten over deze behandeling. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.